torsdag 26 januari 2012

SJUK!!!

I TISDAGSKVÄLL VAR jag så himla trött så gick då och la mig tidigt. Men så kunde jag inte somna för jag mådde så jäkla dåligt...sen så bröt helvetet ut och jag spydde minst 1 gång i timmen hela natten och morgonen!! Jadå maginfluensa hade jag fått :( Så hela onsdagen mådde jag SHIT och såg ut som en jäkla zombie haha ;) Men som tur är så mår jag mycket bättre idag så det blir jobb imorgon...men stänger 18 så det blir en lånnnggg dag!

3 kommentarer:

 1. Åhh vad skönt du mår bättre! Kram

  SvaraRadera
 2. Hej! Just nu har jag en tävling i bloggen där du kan vinna ett presentkort värde 250 kr hos HejBaby.se - tuffa kläder för barn 0-6 år :) Kika gärna in och var med i tävlingen :) Om du inte gillar reklamkommentarer som denna så ber jag om ursäkt, radera den bara... Har jag råkat skicka till dig fler gånger så ber jag återigen om ursäkt. Inte lätt att hålla koll på alla man vill göra reklam för :)

  http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/january/vinn-presentkort-hos-hejbabyse.html

  SvaraRadera
 3. Men om du spydde 1 gång/timme så var det kanske vinterkräksjukan och inte maginfluensa och då är det 48h eller 72 som gäller innan man får återgå till jobbet. Men det är ju varje fall skönt att du mår bättre nu. Aldrig roligt att vara sjuk! Puss darling

  SvaraRadera