tisdag 3 januari 2012

Mina bloggläsare

JAG HAR UNDER den närmsta tiden fått en del mail från underbara tjejer som följer min blogg. Det som alla har gemensamt är att de frågar mig om råd och hjälp om förhållande med thaikillar och allt som finns omkring med uppehållstillstånd, kulturkrockar, livet i Sverige etc. Jag tycker det är så kul att de har kontaktat mig då jag själv vet hur svårt det var i början, man hade liksom tusen frågor som snurrade i huvudet. Det svåraste biten var att man var så långt borta från varandra och man visste inte hur man skulle få ihop det. Framtiden var så jäkla osäker...men det enda man visste var att man bara ville vara tillsammans. Så det är bara roligt att kunna hjälpa andra som är i den situationen just nu!
Jag tänkte även lägga till en ny kategori där jag berättar om de kulturkrockar som uppstår i vardagen. Det är en hel del så det hade varit intressant att diskutera det med andra för att se om det är en "kulturkrock" eller om det bara är konstig beteende från Aneeks sida hehe ;) Sen så lägger jag även till min mailadress under min presentation så ni lättare kan komma i kontakt med mig. Kram!

1 kommentar:

  1. Kul att du får många frågor. Det är ju så när man är i samma situationer så är det bra att ha någon att fråga allt om. Vi har ju inte den situationen, men annars hade jag också vänt mig till dig ;) Kramar

    SvaraRadera