tisdag 20 december 2011

Thaiboyfriend
JAG HAR KOMMIT i kontakt med många svenska tjejer som har förhållande med thaikillar eller som är intresserade av att ha ett förhållande med en thai.
Tycker det är så himla kul att ni kontaktar mig då jag själv kommer ihåg att jag hade massa frågor och tankar när jag först träffade Aneek. Så då började jag söka runt på olika forum för att själv försöka få svar och jag kom då i kontakt med andra tjejer som hade varit i samma situation :) För det är ju inte som ett "vanligt" förhållande där två svenskar har gemensamt land, språk, kultur och traditioner etc.
Kulturkrockar och missförstånd är ju något man nästan får räkna med och då tycker jag personligen att det är skönt att kunna diskutera det med andra som har liknande erfarenheter och på så vis kunna hjälpa och stötta varandra. 

Så jag tänkte om ni har frågor eller funderingar om Thailand, swe-thai förhållande, visum m.m. Skriv gärna till mig här i bloggen eller så kan ni även nå mig på min mail: blixten87@hotmail.com

Kram! 

1 kommentar:

  1. Det är ju verkligen skönt när man träffar likasinnade. Jag känner igen mig fast det inte rä riktigt samma läge som jag. :)

    SvaraRadera