måndag 14 november 2011

two good things right now


ÄNTLIGEN MÅNDAG OCH det innebär ett nytt avsnitt av modelljakten^^ Så ska kolla på det nu och dricka massa julmust...SKÅL!!!

3 kommentarer:

 1. Man ser ju knappt något på bilden! Men annars lät det som att du hade en trevlig kväll :D Kram

  SvaraRadera
 2. Hej! Märker att jag är lite sen med att svara ;) Såg inte ditt inlägg förrän nu :P Har läst din blogg lite till och från sen i mars typ. Blev tillsammans med min kille i februari så efter det har jag tok-googlat info om tjejer med thaikillar ;) Haha. Men finns ju inte så mycket om det tyvärr! Men hittade dig på thailandsforums tjejavdelning :P

  Jag åkte till Thailand i början av december förra året, men var på en backpacker-resa så hade rest runt lite två månader innan. Hade sett min (blivande) kille tidigare på Phi Phi på nyår där han jobbade i en bar, men då pratade vi inte och inget hände.. Hade inte fattat då vad som var på väg att hända :P Åkte tillbaka i februari och sista dagen innan jag och mina vänner skulle tillbaka till Phuket tog jag mod till mig att ragga lite extra och det gav utdelning. Haha :P Men åkte tillbaka till Phuket dagen efter och höll på att döö av saknad, klarade av 5 dagar sen drog jag tillbaka.. Tanken var egentligen att jag skulle möta en kompis i Filippinerna.. Och det var tur att jag åkte för en vecka efter så stängdes deras bar ner och alla åkte hem till sin hemby. Så hade jag inte åkt tillbaka hade vi inte setts igen..
  Så efter en vecka tillsammans med en thaikille så åkte jag med honom till hans hemby och jag fick träffa hela släkten... Ja det va en omställning ;)
  Sen var jag kvar i Thailand till mitten av juni för att åka hem och sommarjobba lite hemma.. sen åkte jag tillbaka 3 mån senare :) Just nu pluggar jag komvux på distans men i januari ska jag börja läsa thailändska här i Phuket! Ska bli så kul! (och svårt?!).. Får hoppas det går bra :)

  Kommer åka hem 31 maj och vill då ta med mig min kille till Sverige. Men får se hur det blir. En vän hemma ska säga upp sig från sitt jobb (där jag också jobbade förut innan jag åkte) så hoppas kunna få tillbaka det då.. men nu verkar han vilja säga upp sig tidigare.. så får se..

  Nu blev detta extremt långt!! :P Haha. Jaja :)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Och vad är era planer för framtiden? Om ni har några :) Antar att ni ska bo i Sverige när Tino är lite iaf, men vill ni alltid bo här? :) Ska din kille börja plugga något annat sen när han är klar med SFI osv? :)

  SvaraRadera