fredag 25 november 2011

Julstämning

IGÅR KVÄLL NÄR Tino somnat så passade jag på att julpynta lite här hemma. Jag har egentligen inte så mycket att pynta med, men i veckan så har jag inhandlat 3 secondhand fynd och två nya adventsstjärnor från Maxi som ni kan se här nedan på bilden :) 
Så nu börjar julstämningen infinna sig en smula då jag i morse tände all "juldekoration" som lös upp så fint i mörkret! Blev dessutom så sugen på lussebullar och pepparkakor till frukost med hade tyvärr inte det hemma hehe^^ Jag upptäckte även att jag spontant går runt och sjunger julsånger för Tino så nu längtar jag ännu mer till december och mer julstämning!!! 

2 kommentarer:

  1. Vad fina saker du köpt och koppen var ju underbar! Du hittar säkert mer julsaker på second hand affären idag ;) Appen jag använde heter A.Vintage! Men tror det bara stod vintage när jag ladda ner den :D Man kan sätta till sitt huvud till andra bilder där också :D Men de blir super fina så som jag gjorde också! Dock gilla jag bäst bilderna på mig och inte den på mig och Charlie haha! Ses snart! Pussa

    SvaraRadera