torsdag 20 oktober 2011

The color of a red rose


JAG OCH TINO ska snart bege oss till BVC för att han ska vaccineras mot tuberkulos. Usch gillar inte att min älskling ska få så ont men det är ju för en bra anledning!
Sedan ska jag gå och handla frukostbullar och mjölk då dumma mig glömde köpa det igår, så just nu är jag så himla kaffesugen men kan inte dricka utan mjölk!! Jaja vet inte riktigt sen vad vi ska hitta på kanske gå till någon lekplats och gungar :)Jag idag!

Tröja -H&M
Klänning med fransar -MQ
Leggings -H&M

3 kommentarer:

 1. VÄrst vad du var uppfixad med läppstift och allt :p men du är alltid fin! Mysig frukost dock tråkigt att behöva handla INNAN frukost :) puss

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag gillar en thai kille. Han säger att dom i europa inte har samma känslor som dom i asien har.
  Fattade inte riktigt vad han menade.
  Efter som du har han en thai kille, tänkte jag att du fattar vilka andra känslor han menar.

  MVH från en svensk tjej :)

  SvaraRadera
 3. Tack Bella va söt du är! Brukar aldrig annars ha läppstift men färgen matchade tröjan, så därför blev det så idag haha :P

  Hej Anonym ;)
  Va kul att du skrev till mig. Ska försöka svara på din fråga...
  Men först träffades ni i Thailand eller är han uppväxt i Sverige? För att det är rätt så stor skillnad mellan Sverige och Thailand såsom kultur, tankesätt, uppfostran, samhälle etc.
  Vet inte exakt vad han menar med att "vi" har olika känslor.
  Men utifrån egna erfarenheter och vad jag har läst så är thailändare Asiens motsvarighet till Europas italienare dvs. så är de väldigt charmiga och gillar att flörta :P och det stämmer in rätt så bra på min kille hehe!
  Men samtidigt så visar de inte öppet sina känslor då jag upplever att de har svårt att prata om vad de känner. När det blir konflikter så istället för att diskutera som vi svenska är vana vid så blir de oftast sura och vill inte prata alls.
  De har även väldigt stor respekt för sina föräldrar, men de visar inte så mycket känslor gentemot varandra så som jag uppfattar det. Men de ska alltid visa upp en bra sida för sin familj. Utåtsätt ska allt se så bra ut!
  Detta gäller ju såklart inte alla thailändare det är bara utifrån min tolkning.
  Men kom jättegärna med fler frågor eller funderingar du har kring thaikillar/Thailand! För jag tycker det är jättekul att diskutera förhållanden mellan thai/svensk :)

  Kram Magdalena

  SvaraRadera