torsdag 29 september 2011

Wonderful day

DET HAR VARIT en underbar dag som började med ett besök hos frisören. Här kan ni se en före och efter bild och det bli mycket blondare, precis som jag ville :)
Därefter hämtade jag min cykel på verkstaden som jag innan har köpt begagnad. Blev jättenöjd med resultat och nu fungerar den utmärkt och det är förresten en svart cresent. Så den kommer nog hålla i många år!
När jag sedan kom hem fixade jag med tvätten och fick då även besök av Azlyn och Fabiola. För Azlyn hade köpt lite saker till Tino från Malaysia och dessutom hade hon med sig nybakta muffins fyllda med äpple. Och de var jättgoda! Vi snackade massa medan barnen lekte och busade med varandra. Först drog Tino av sina strumpor och sedan skulle han dra av Fabiolas med hehe så söta.
Fabiola körde även runt Tino i bilen och därefter gick hon många många steg helt själv, så duktig tjej :) Har det också på film, kan lägga upp den sen!
Kvällen avslutades sedan med bästa serien Criminal Minds och den är lika spännande varje gång, så ska lägga mig nu. Natti natti!


Tack Azlyn för de fina presenterna :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar