söndag 1 maj 2011

Min Valborg

MIN LÖRDAG BÖRJADE med en mysig frukost med My och Bella, då vi kvällen innan hade haft vår första tjejkväll hemma hos mig. Vi har verkligen så kul tillsammans och jag längtar redan till nästa gång!! När de sedan begav sig med tåget hem så började jag fixa mig och Tino då vi skulle iväg på en picknick med föräldragruppen. Jag blev ju som vanligt lite försenad men när vi väl hade kommit dit så blev det en härlig eftermiddag med mycket babysnack och fika. Vi bestämde dessutom att vi snart ska träffas igen och grilla, vilket också jag ser framemot :)
Dagen slutade inte här utan när jag kom hem till mamma så tog hon Tino då jag och syrran hade bestämt oss för att äta på uteserveringen Telegrafen på Stortorget i Ängelholm. Jag beställde en bakadpotatis med skagenröra som var supergod. Kvällen var underbar med trevligt syskonsnack i det härliga sommarvädret. Så jag måste säga att min Valborg blev en toppendag!!! Aneek var förresten i Helsingborg och firade Valborg med sin nya thaipolare, vilket jag tycker är superkul för honom att få lite nya vänner. Det är ju alltid lättare när man kan prata på samma språk och han är dessutom också thaiboxare!

1 kommentar:

  1. Mysigt med grillning och allt! Låter som en super trevlig valborg! Speciellt kul för Aneeks skull att han funnit en vän! Se Helsingborg är en super bra stad!!! :D Hoppas jag får se er här snart :D Puss å kram

    SvaraRadera