tisdag 10 maj 2011

Mammas gnällspik

TINO ÄR VERKLIGEN en liten gnällspik, det är alltid något man kan gnälla över tycker han haha :P Fast det ibland kan vara mycket påfrestande och man bli frustrerad av att man inte kan göra något. Så glömmer man det ändå väldigt snabbt för så fort han ler och är glad igen så är han världens goaste lilla kille.

Var på BVC idag för läkarkontroll och tyvärr så var inte allt frid och fröjd som man alltid hoppas och önskar sitt barn. Det är inget jätteallvarligt men som mamma blir man ju alltid orolig när inte allt är 100 % med sin dyrbaraste skatt. Enligt barnläkaren och vår BVC-sköterska ska vi inte vara oroliga utan det ordnar sig ofta av sig själv inom det första året. Men vi ska givetvis gå på kontroller och ultraljud för att checka läget och för att kontrollera att det blir bättre och inte sämre. Usch det måste bara gå bra, för du är mitt liv! Men somsagt var det vanligt bland småbarn som vi skulle inte vara oroliga utan tänka positivt. I will try my best beacuse you are everything to me!!!

Ska säga att annars så var allt bra med honom och barnläkaren tyckte han var en stark kille och så otroligt söt :D En rolig sak hon sa att det borde finnas fler "blandisar" för de är ju så bedårande söta. Hihi japp håller med henne och man blir ju så otroligt stolt över att ha en så underbar son.

1 kommentar:

  1. Vad var det inte som var 100% för det skrev du inte!!! Blandisar brukar bli bra söta, men jag tycker mitt exemplar är en riktig goding han också :D Kul att allt annat var bra iaf (även om jag iaf inte fatta vad som var fel)! Kram på er!

    SvaraRadera