måndag 23 maj 2011

Dagens planer

GOD MORGON ALLA glada, snart är mitt älskade kaffe klart och då blir det en eller två koppar. Sedan är planerna att jag, johanna och Tino ska ut på en skön promenad och därefter får vi se vad vi ska hitta på för nått kul idag.
Igår var det förresten vår tjejträff och denna gången var det hemma hos Bella. Vi gick först på lite söndagsloppis och sedan bar det av till OJ för att handla potatissallad och läsk till köttet som Bella skulle grilla!! Mätt och belåten blev man verkligen och vi (jag) bestämde oss sedan för att se de första avsnitten av Sex and the City. När vi satt och myste i soffan så kom de mörka molnen närmre som vi tidigare hade sett och det blev oväder med ösregn och blixtar. Men när det hade lugnat ner sig så begav jag mig hem för att ha en lugn och mysig söndagskväll tillsammans med min älskling.


Kursiv


Bilder från förra tjejträffen hemma hos mig.

(Glömde kameran hemma igår så det blev tyvärr inga nya bilder).

1 kommentar:

  1. Det var verkligen mysigt! Vi får ses oftare tycker jag! Om det så bara är att vi ses och ser en film eller går en runda så tycker jag vi ska ses oftare! Både du och jag och vi tre!!! Så mysigt!! Ha en bra dag med systern och Tino! Kramar

    SvaraRadera