måndag 25 april 2011

Songkran Festival i Eslöv

IDAG ÅKTE VI till Eslöv för att fira det thailändska nyåret, Songkran med massa andra thailändare och deras familjer. Det bjöds på thaimat i mängder, dricka, efterrätt, kaffe och frukt så man blev verkligen mätt!! Men vi fick vänta tills efter kl: 11 då man först skulle ge munkarna mat och de skulle sedan välsigna all mat innan man ställde sig i den långa kön.
Tino blev dessutom välsignad av en av munkarna, så det känns skönt faktiskt, så han får en bra start i livet! Det kan ju aldrig vara fel med lite extra lycka eller hur :P
Johanna och mamma följde ju också med och det var verkligen kul så de också fick uppleva lite thailändsk kultur. För det kändes faktiskt lite som att man var tillbaka i Thailand igen då det var fullt med thailändare, massa god mat och underbart väder :) Så det har verkligen varit en toppendag med familjen och goa vänner!!!

2 kommentarer:

  1. Vad kul att jag kom till den här bloggen. Såg tidigare idag att du skrivit på något forum att du hade hittat en kille som du funderade på om du skulle flytta till i Thailand.

    Jag har också thaikille och bor i Thailand och det är kul att se att andra har det med, annars brukar man ju känna sig rätt ensam med alla farangmän hehe :)

    Jättesöt bebis!

    SvaraRadera
  2. Åhh, det verkar så mysigt och spännande! Skulle också vilja testa på att fira det någon gång! Hoppas jag kan få följa med er dit! Puss å kram

    SvaraRadera