fredag 25 mars 2011

Mitt lilla matvrak


MIN LILLA POJK fick inte så mycket sammanhängande sömn i natt och inte jag då heller :P Han vaknade ca varannan timme och ville ha mat!! Och han hade sedan svårt att somna om igen. Men tur har jag då min mamma kan ta hand om honom på morgonen, så att jag iallafall får sova några fler timmar. För det är så att jag för tillfället bor hemma men vi flyttar in i vår nya lägenhet den 29 mars! Det är en 3:a centralt i Ängelholm, så det är very nice!!!

2 kommentarer:

  1. Centralt i Ängelholm vill jag väl inte hålla med om men det ligger i utkanten av centrala Ängelholm kan man väl säga hehe! Jasså, ni flyttar redan den 29e kul! Behöver ni hjälp?? Så kul att ni snart flyttar för då kan jag komma och vara barnvakt :D Puss

    SvaraRadera
  2. Hej Magdalena! Har kommit in på din blogg med anledningen att du liksom jag har en thailändsk partner. Vi har också fått barn (en dotter i maj 2010), så det är så skoj att se er resa nu med barn! Tino verkar likna sin far, precis som Agnes liknar sin far....och jag känner igen det där med långa smala fågelben...!
    Ta hand om er // Karolina

    SvaraRadera