söndag 6 februari 2011

Toppen dag

IGÅR BEGAV VI oss till Helsingborg för att umgås med Bella och Charlie. Först så gick vi till Änglaverket som är en secondhand affär, där folk sänker bort saker såsom tallrikar, glas, gardiner, kläder, böcker, möbler etc. och sedan går pengarna till välgörenhet vilket är super!! Då Aneek hade vunnit en liten summa pengar innan idag så shoppade han loss. Det blev en väst, en skjorta från Jack&Jones och det bästa fyndet för hans del blev ett par finskor från Ecco för endast 65 kr!!! Det förgyllde verkligen hans dag då de var som nya och passade honom perfekt. För min del blev det ett babygym för 50 kr och en finfin plansch med Ior på som jag ska rama in. Det kommer nog bli lite av ett Nalle Puh tema i lillens rum, vilket jag bara tycker är supersöt :)
Dagen fortsatte hemma hos Bella där vi beställde hem hamburgare från Max och det var mumsigt. Sedan stack killarna iväg för att kolla in ett nyöppnat gym där de tydligen skulle börja med thaiboxning. Så efter ett tag när jag och Bella satt med vår scrapbooking fick hon ett sms om att det hade gått skitbra på gymmet. Aneek ska få prova att vara tränare 4 h/veckan och då samtidigt få träna gratis. Vilken toppen dag det blev, vilket vi verkligen behövde då Aneek har varit nere de senaste dagarna för att han har saknat Thailand så mycket!!


Det är dessutom scrapbookingsmässa här i Helsingborg söndagen den 27 mars, vilket vi givetvis ska gå på!!

Älskling var såklart tvungen att vara den första att prova babygymmet!!

Posing i sin nya outfit (skjortan och skorna).

Kvällen avslutades här hemma med att Aneek lagade thaimiddag till la familia och därefter blev det en mysig hemmakväll med Melodifestivalen.

1 kommentar:

  1. Klart Aneek skulle testa den först! Måste veta att Tino får det bra ju hehe!! Åhh vad jag längtar efter att få träffa honom nu!! Såg ut som att ni fick en super trevlig kväll också ju! Mys!! Men vi ses imorgon!! Puss

    SvaraRadera