torsdag 10 februari 2011

Överraskningar och föräldrautbildning

JAG HAR INNAN i veckan bäddat spjälsängen då jag överraskande fick ett duntäcke, kudde och detta urgulliga påslakan med Nalle Puh och hans vänner i babyformat. Tack för det min bästa syster!! ÅÅÅHHHH nu längtar jag också bara tills lillplutten ligger där å sova under det gosiga täcket!!
Igår var det även dags för föräldrautbildning från 8-10 men då Aneek tyvärr hade sovit dåligt under natten så fick jag själv åka dit. Det var inte så många föräldrapar som kom, men det var ändå intressant då vi bland annat pratade om relationer, förväntningar inför mamma resp. papparollen, målbild och om smärtlindring och förberedelser inför förlossningen. Nästa gång ska vi prata mer ingående om förlossningen och även se på en film.
Idag fick jag även en överraskning till när mamma kom hem från jobbet och då hade hon köpt en jättefin overall som vi ska ha med oss till BB. Tack snälla mamma!!!1 kommentar:

  1. Älskar det täcket! Vill också ha! Även overallen var ju super söt!!! Ja, vad vi längtar efter det lilla knytet nu!! :D Kul att det var intressant på föräldrautbildningen!! Bamsekram på dig gumms PUSS

    SvaraRadera