tisdag 1 februari 2011

My sweetheart


MIN ÄLSKADE MIMMI har idag blivit lämnad hos veterinären för att operera bort ett tumör i magen. Usch, det var verkligen supersvårt att lämna henne där, då hon hatar att vara utan oss!! När vi väl var hemma så gick timmarna fram till 16.00 hur sakta som helst. Men när mamma väl ringde så hade operationen gått bra men såret var så långt därför var hon tvungen att stanna över natten. Ville ju ha hem henne ikväll, men är superglad att allt ändå gick bra och imorgon ska min älskling få världens största puss!!!!

5 kommentarer:

 1. Det tycker jag lätt hon förtjänar! Hoppas allt går bra när hon kommer hem :D PUSS

  SvaraRadera
 2. Sötisen. Det kommer gå bra ska du se :) *styrkekramar*

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Tusen tack :) Med risk för att låta "rasistisk", men jag tycker att thai/svenska barn ofta är riktigt söta, kombinationen verkar passa ihop! Åtminstone de barn jag sett i thai/svenska relationer. Eran bebbe blir säkert urgullig =)

  Bara kul att svara på frågor!
  Vi träffades på nätet...då bodde pojkvännen i södra Sverige, men han är född och uppvuxen i Thailand... jag bodde i norra, så vi flyttade ihop och bor nu i Umeå. Jag har bara varit i Thailand en gång tyvärr, då träffade vi endel av hans släktingar...men skulle vilja åka igen nu när vi fått barn, för pojkvännens pappa vet nog inte ens om att han blivit farfar... Hemma pratar vi svenska...fast jag försöker övertala killen att prata thai med sonen :) Sonen har inget thainamn än...inte som är folkbokfört iaf...men vi funderar på att lägga till ett. Smeknamn är ju vanligt i Thailand så om vi åker dit så kanske han får ett "bonusnamn" också =)

  Jag tyckte det var kul att hitta din blogg! Inte så vanligt med svenska tjejer som e tillsammans med thai...ofta är det ju motsatt :)
  Vore kul om du vill berätta lite om er! Visst är ni i Sverige nu? Och barnet ska födas i skåne, eller? Ska pappan vara med? Bor ni tillsammans?

  Ha en trevlig helg!
  Kram från Sandra!

  SvaraRadera
 4. Hur går det med er lilla hund? Verkar det läka ihop bra? Det svider ju i hjärtat när ens djur är sjuka... Men skönt att det är opererat iaf, då kan ni blicka framåt :)

  SvaraRadera
 5. Glömde förresten, sonen heter Maximus :)

  SvaraRadera