onsdag 26 januari 2011

Underbara vänner


BÅDE FÖRRA OCH denna veckan har varit händelserika då vi på torsdagen bowlade och åt middag med My och Maina i Malmö. Aneek var grym på bowlingen och vann alla omgångar!!! På fredagen var vi på MVC och allt såg bra ut med lillen :D Lördagen var jag, Aneek, Johanna och Emma på bio i Ängelholm och såg filmen The Tourist och jag ger tummen upp för filmen med Johnny Depp som är min favorite actor!!! På söndagen begav jag mig till Helsingborg för att umgås med Bella, vi hade en riktigt mysdag med bl.a. fika, massa snack, scrapbooking och en god middag som Charlie hade tillagat...mums!
Och nu denna vecka så var vi igår på ishallen för Johanna, Anna och Aneek skulle åka skridskor. Det blev andra gången för älsklingen då han förrut har testat det i Bangkok. Han är verkligen galen, ramlade nog 1000 gånger men han slutade inte för det utan åkte utan hämningar!!! Vilket sedan visade sig då han hade en mega bula på armbågen...AJ!!! Idag ska jag även träffa Sandra så det kommer bli en kul dag.

Tack alla mina underbara vänner!

2 kommentarer:

  1. Såååå mysigt!! Låter som två härliga veckor!! Ha så kul med Sandra!! Kram Bella

    SvaraRadera
  2. Hejhej!
    Tack så mycket :) Kul att du skrev så jag också hitta din blogg! Den 4 Mars är ju inte så långt kvar heller ju ^^ Har ni bestämt er för något speciellt namn? :)

    Kramar

    SvaraRadera