onsdag 5 januari 2011

Presenter till mig

HAR GLÖMT ATT säga vad jag fick av älsklingen i julklapp, se nedan en Buddha lampa och den är så fin! Förra veckan införskaffade jag mig även ett par Uggs, som jag så länge har tjatat om. Och det roliga var att försäljaren sa att de är varma men tål inte vatten. Va? så vinterskor tål inte snö nuförtiden....alltså shiiiiiitttt!!!!! Jaja men det är iallafall sköna, alltid ett plus.
Idag var jag på MVC i Ängelholm, fick samma barnmorska som jag hade på inskrivningen. Kan inte påstå att hon är den trevligaste jag träffat, men det är ju nu endast 2 månader kvar innan lillplutten ska komma så jag får stå ut. Allt var iallafall bra med honom så jag är nöjd å glad!!


2 kommentarer:

  1. Uggs är egentligen inga vinterskor, utan används främst av surfare i australien som blivit kalla om fötterna i havet. Äkta uggs är av fårskinn, och fårskinnsmarknaden är ju rätt stor just i australien :)
    Att de har blivit populära vinterskor här i norden är en gåta då skinnet inte tål vatten!

    SvaraRadera
  2. Jätte fin lampa! Uggsen vet jag ju redan!! hehe Vad bra att allt är bra med den lille sötnosen!! Hoppas allt är bra med er! Kram Bella

    SvaraRadera