söndag 30 januari 2011

Jag + lillkillen

v. 36 (35+1)HELA HELGEN HAR jag bara slappat om tagit det lugnt vilket är skönt då jag nu börjar känna mig så stor och otymplig!! Är nu i vecka 36 (35+1) så det är snart endast en månad kvar vilket ska bli så skönt. Både slippa vara gravid och illamåendet varje morgon men framförallt ser jag framemot att äntligen få hålla sin lilla älskling i famnen. Fick även en liten överraskning idag och det var dessa små söta sockor som jag fick hemskickade till mig eller rättaresagt till Tino. De är dessutom stickade av alpackagarn och är därför så mjuka. De var från Birgit en vän till familjen och de ska givetvis packas ner i BB-väskan när det väl är dags att börja packa den.

När ska man förresten börja förbereda BB-väskan?

Ikväll har hela familjen sett på handboll och det gick tyvärr inte så bra för varken Sverige eller grannarna Danmark!!! Jaja, bättre lycka nästa gång...har även nu sett på Teen Mum på MTV och den serien är verkligen grymt bra!!!

3 kommentarer:

 1. Super söta strumpor, blir säkert mysigt för Tino!! Låter skönt att bara ta det lugnt!! Jag packa nog mamma väskan en månad innan! Bara för att vara säker! Om det nu var så att han ville komma tidigare eller något sånt. Men de gör mans om man känner för egentligen. Snart tycker jag det blir scrapping kväll :D Puss

  SvaraRadera
 2. Vad spännande! Var i din sits för några månader sedan... Nu är lillkillen 3.5 månader...han är halvsvensk/halvthai och jag var också 23 år som du, när han föddes :)

  SvaraRadera
 3. Hejsan !!

  Jag googlade på hårfrisörer i Ängelholm o fick upp din blogg (=
  Tänkte då passa på o fråga om du vet någon bra frisör där ?

  SvaraRadera