torsdag 13 januari 2011

50 days

OMG! DET BÖRJAR NÄRMA sig nu, vilket bara är positivt förstås :) Vill ju ha dig nu i min famn!!! Men den tiden kommer och som tur är så har man ju mycket att se framemot så förhoppningsvis går dessa 50 dagar snabbt.
Idag har även jag och Aneek varit i Helsingborg och haft en underbar dag tillsammans med Bella, Charlie och Lucas. Först drack vi såklart lite gott te hemma hos dem och sedan drog vi vidare till en thairesturang som de är stammisar på. Det förstår jag då det var supergod thaimat och de hade även mysig inredning, kändes faktiskt som man var i Thailand. Sedan på kvällen var det daxs för Aneek att träna thaiboxning på en Muay Thai klubb här i Helsingborg. Älsklingen tränade stenhårt och var helt slut när vi kom hem och han har dessutom fått feber den stackaren. Måste säga igen att det var en grymt kul dag som vi snart måste göra om!!

Natti natti everybody...

1 kommentar:

  1. Usch då stackaren att han fick feber!! Ge han massa vitaminer och varmt te (dock varna för värme haha)!! Det var super trevligt att ha er här idag! Säg bara till när ni vill ses igen så fixar vi de! Kan ju gå till en lekplats och leka lite nästa gång!! SÅ kommer vi ut i friska luften igen! Det var väldigt mysigt med våra promenader idag! Å maten var ju super god som alltid så de kan vi självklart också göra om snart hehe!! Nu längtar vi bara tills den lille kommer!! Nu är det dock bara 49 dagar kvar!! För det har redan blivit söndag!! Lite mer än en månad nu bara! Kommer gå fort!! Vi hörs gumman natti natti Puss

    SvaraRadera