söndag 10 oktober 2010

Lager70 och höstmys

IGÅR TOG VI en tripp till Borlänge för att unna oss lite shopping, vilket aldrig är fel!!! Vi besökte Lager70 som är en affär som säljer ut förra säsongens kläder för ett billigare pris. Så för mig blev det ett linne och en stickad tröja, Aneek köpte en svart stickad tröja vilket blir perfekt för detta höstväder, lägger ut bilder lite senare.
Måste bara säga att det verkligen inte alltid är så mysigt att vara gravid som man annars kan tro!! Mår alltid skit på helgerna, spyr och när vi är ute än längre tid blir jag alltid yr, mår illa och svimfärdig...som jag blev igår även denna gång.
Men tillbaka till gårdagen som vi också spenderade på Chatchai´s mammas thairesturang, där vi inhandlade lite ingredienser och tog det lugnt med ett glas vatten och sprite för att palla promenaden tillbaka till busstationen.
Väl hemma igen lagade Aneek fried rice with pork, som alltid är hans matlagning den bästa=) Sedan somande jag tidigt som vanligt...
1 kommentar:

  1. Söta mamman på sista bilden!! Åhh vad jag vill träffas! Perfekt förresten att du fick barnkläder av oss ju!! Ni kommer ju kunna använda allt då det blir en kille ju :D Kramar

    SvaraRadera