fredag 6 augusti 2010

Vad har hänt??

FY, PÅ MIG!!! Va dålig jag har varit på att blogga, brukar ju skriva något varje dag. Men har liksom inte haft orken att skriva och det har faktiskt inte hänt så mycket för den delen heller. På något vis var det mycket enklare att blogga i Thailand, fast att man inte alltid gjorde så mycket, men det var liksom viktigt för mig att min familj och vänner i Sverige kunde följa mitt liv på andra sina jorden...
Men jag kanske finner mer inspiration i höst när det kommer ske den del förändringar i mitt liv såsom att flytta till dalarna, Aneek kommer, första jobbet som förskollärare, nya vänner och nya äventyr!!
Ska bli så otroligt spännande och se om Aneek kommer trivas med sitt nya liv i Svedala...kommer han gilla svensk mat? Kommer han alltid att frysa? Kommer han kunna anpassa sig efter de typiskt svenska "oskrivna reglerna"? Kommer han få en "prischock"?Kommer han ha stark hemlängtan? osv. osv. Många funderingar i skallen har jag och det ska bli så roligt att få dela alla intryck och upplevelser tillsammans med honom :)

Tillbaka till vad som har hänt i mitt liv, har varit på Helsingborgsfestivalen med ett härligt gäng kompisar, varit på Väla och shoppat med mamma, firat min lillasyster på hennes 22-årsdag den 3 aug och har även jobbat där emellan!! Har varit så trött och sliten efter jobbet, så därför kanske bloggen även har blivit lidande...


Grattis Johanna!!!

3 kommentarer:

 1. Sen är det ju sommar tjejen. Man behöver inte slaviskt uppdatera sin blogg då även om det är kul för oss andra :) Det låter verkligen som att du har en riktigt kul höst att se fram emot, mycket förändringar och nya intryck! Och Aneek så klart! Ska bli kul att se hur det går för dig! Jag hoppas att mitt liv oxå kommer se annorlunda ut, men just nu är allt på hold :( Men hoppet är det sista som överger människan! Stor kram till dig!

  SvaraRadera
 2. Svedala?? Är inte det lite fel gumman! Svedala ligger ju nere utanför Malmö!! Svealand kanske du menade? Jag hoppas ni kommer ner till skåneland igen och bor hos alla oss här nere! Annars kommer vi sakna ihjäl oss ju!! Kramar på dig gumman!!

  SvaraRadera
 3. Nä, där har jag faktiskt inte helt fel Bella ;)

  "Gamla Svedala eller endast Svedala är en skämtsam, talspråklig omskrivning för landet Sverige."

  "Uttryckets uppkomst är oklar. Sydsvenska Dagbladets språkjournalist Bo Bergman har i sin frågespalt skrivit att det troligen kan härledas till svenskamerikanska emigranter och att det skapats utifrån den inledningsmässiga ljudlikheten med såväl "Sverige" som "Sweden" snarare än någon reell koppling till orten Svedala i Skåne. Svedala kommun har dock ändå valt att anspela på benämningen i sitt 1987 fastställda kommunvapen."

  Kram Magdalena

  SvaraRadera