måndag 9 augusti 2010

Picknick och The studio

I LÖRDAGS SPENDERADE jag eftermiddagen i Helsingborg med underbara My och Bella. Vi tog en promenad från knutpunkten till Kärnan som är en stor borg med utsikt över hela staden och enda bort till Danmark!!
Vi hade picknick i parken uppe vid Kärnan vid en fin liten damm, där Lucas såklart badade sina små fötter i vattnet. Det var en riktigt härlig dag med gott sällskap, fin omgivning och strålande sol och vi avslutade dagen men en glass och lite fönstershopping.

Jag, Bella och söta Lucas.

My och Lucas har precis badat fötterna.En del av Kärnan.

Igår var jag, Bella, My och Lotte på en sådan "modelldag" uppe i Turning Torso som ligger i Malmö. The Studio hette agenturen, väldigt fint och fräscht ställe. Vi blev nästan sminkade direkt av en Make Up artist och sedan så satte vi oss ner bland allt annat folk för att vänta på fotograferingen! Efter 2 tim, det är nog snart vår tur...efter 1 tim till, nu måste det snart vara dax, men så fel vi hade!! Det tog nog 4-5 tim innan de ropade upp oss och då var det först jag och My som skulle fotas i 3 olika outfits. Så Bella och Lotte fick vänta ytterligare när vi sedan kom tillbaka, shit alltså det är inte ok att VÄNTA SÅ LÄNGE!!!! När det äntligen var dax för oss att titta på bilderna, var Bella tvungen att rusa iväg till bussen, då hon var tvungen att åka hem till Lucas då Charlie skulle jobba natt!! Synd, att hon missade det, men vi fattiga brudar hade ändå inte råd att köpa de svindyra bilderna, förutom My som har fast jobb ;)
Men trotts allt detta, var det ändå en mycket trevlig dag då man fick umgås med tjejerna och snacka massa med dem!!

Turning Torso

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar