söndag 15 augusti 2010

Lägenhet och jobbintervju

SEDAN JAG SIST skrev i bloggen var min framtid osäker, men nu över helgen har det faktiskt börjat ordna sig!!
I måndags så ringde rektorn från en förskola i Borlänge mig och vill att jag ska komma på en jobbintervju. Så kul att det var hon som kontaktade mig och det enda problemet var ju att jag måste ha en bostad för att kunna åka upp till Dalarna.

Jag hade kontakt med en snubbe som ville hyra ut sin lägenhet man efter ett tag blev det så skumt och jag fick en dålig magkänsla över hela situation. Min räddning blev då en annan lägenhet, men det var 20 st före mig i kön! Men det var endast jag som var smart nog (eller mest desperat) och erbjöd mig att betala 300 kr mer i hyra...och lägenheten blev min direkt!!!
Så det är min situation i nuläget, vet att man ännu inte ska ta ut något i förskott, men det ser mycket ljusare ut och jag känner mig ganska trygg att allt kommer ordna sig.

Ser framemot flytten, med allt vad det innebär. Ny stad, ny vänner, nytt jobb och äntligen en egen lägenhet!! Jag har ju endast bott hemma, i studentkorridor och i ett rum i Thailand. Denna lägenhet är delvis möblerad så det passar oss perfekt. Skönt med lite möbler men samtidigt kan man inreda med egna detaljer såsom mattor, lampor, gardiner, växter etc. för att göra det mer personligt. Men samtidigt är ju allt inte positivt, man lämnar ju sina underbra vänner och familj här nere i Skåne. Kommer naturligtvis bli sjukt tufft utan deras närvaro, men de är bara en tågresa från mig och jag ska verkligen kämpa för att inte tappa kontakten med er!!! För ni är verkligen så bäst :)

Berätta mer när jag får reda på datum angående flytten...

1 kommentar:

  1. Men usch så tråkigt! Blir lite ledsen över att du lämnar oss samtidigt som jag ändå är glad över att du får allt som du vill ha det! Jag önska bara att det låg närmare oss då det kostar ganska mycket att besöka er!! Men jag är glad för din skull som sagt och hoppas ni får det bra! Har ni gästrum? hehe Kramar

    SvaraRadera