onsdag 11 augusti 2010

Framtiden?

MINA TANKAR KRETSAR nu mycket kring min och Aneeks framtid...
Ibland ser det ljust ut och i andra stunder ser det mörkare ut, nu babblar jag inte om vårt förhållande, för kärleken finns fortfarande kvar ;)
Men det jag ofta funderar över hur jag ska kunna fixa både ett jobb och bostad samtidigt??
Måste ju liksom ha en lägenhet för att kunna börja jobba i dalarna och samtidigt få ett jobb för att kunna betala hyran. Men somsagt det ser lite ljusare ut då jag ska på en arbetsintervju angående ett vikariejobb på en förskola i Borlänge och jag har även kontakt med en kille som vill hyra ut sin möblerad etta i Falun. Men varken jobbet eller lägenheten är ännu garanterad så just nu känns det så osäkert. Vill ju ha allt fixat innan Aneek kommer, vilken nu endast är om några veckor!!! Hoppas så att allt ordnar sig till det bästa, för hela detta året har mitt liv verkligen varit en berg- och dalbana. Alltifrån försenad C-uppsats, söka distanskurser, problem med min flygbiljett och visumet till Aneek!! Ja, det har verkligen inte varit en dans på rosor eller så, har verkligen fått kämpa mig igenom det mesta. Och även nu så verkar det bli att kämpa om lägenheten för jag är tydligen inte ensam om att vilja ha den...fortsättning följer!

3 kommentarer:

 1. Det löser sig alltid!
  Försök att fokusera på framtiden och på era ljusa stunder i stället för att älta gamla problem. Tänk positivt det kommer du långt på!

  SvaraRadera
 2. Å tack, ja det bästa är verkligen att tänka positivt i alla lägen!! Japp, på något konstigt sätt löser det sig alltid=)

  Men blir liten nyfiken när det endast står anonym...vem är du?

  Mvh
  Magdalena

  SvaraRadera
 3. Ja han kommer ju först välja en som han vet kan betala för lägenheten ju!! Så du måste egentligen ha jobb innan du söker lägenhet! Tror du har lättare för att få jobb här i Helsingborg! Finns super mycket annonser ute nu och vi kan rekommendera er till lägenhet här nere! Jag tror Aneek skulle förstå det om du bara berätta det för honom!! Men jag hoppas ni lyckas med det ni vill iaf! Även om jag vill ha er här nere!! SÅ länge ni är lyckliga och trivs :D Så håller jag tummarna! Kramar Bella

  SvaraRadera