fredag 16 juli 2010

Uppdatering

SORRY ATT JAG har varit så dålig på att uppdatera bloggen, men nu ska jag berätta vad som hänt i veckan:

Tisadag - Hände inte så mycket förutom att jag fick sålt en del saker. Började förmiddagen med att åka till Kristianstad för att sälja kurslitteratur för AU3 till Maggan. Sedan var det bara att sätta sig på tåget igen för att träffa en man och hans dotter som tidigare hade ringt och ville kolla på min digitalkamera. De var väldigt trevliga och dottern som var ca 7 år hade sparat ihop pengarna helt själv för att kunna köpa kameran...så gullig liten tjej. Och de ville gärna köpa den och så var man nu några hundralappar rikare!!
Onsdag - Jag och syrran drog till Båstand för att ha en stranddag i det sköna vädret. När vi först gick in en matbutik för att handla lite gott till beachen så fick vi syn på en kvinna som var väldigt lik Ann Wilson, ni vet hon i Let´s Dance juryn...min smarta syster ropar då Ann!!! Och kvinna vänder sig om och vi kutar där ifrån som två små fjortisar! Så jäkla pinsamt, så vi fick smyga runt tills "Ann" hade gått ur butiken.

Sedan spenderade vi dagen på stranden och det var riktigt härligt, men såklart fullt med massa andra badglada turister!! När klockan hade blivit 15.00 åt vi lunch och sedan åkte vi till min mosters jobb, då hon innan hade ringt och frågat om vi hade möjlighet att komma dit. Jag pratade med hennes chef och jag fick jobb där!!! Ska nu sommarjobba i Båstad på ett älderboende och ska vara i köket och diska, hacka grönsaker, städa etc. Så jag börjar nu på måndag och ska då få mitt jobbschema...


Beachvollyboll med kändisar på stranden i Båstad!

Åka skidor mitt på stranden...vet inte om det är coolt eller bara så onödigt??
Torsdag - Igår så mådde jag sådär och var hemma hela dagen, men på kvällen blev det förstås lite träning med syrran. Tränade skivstång/kondition i 75 min i 100 grader, så kändes det som iallafall, svettades nästintill lika mycket som man gjorde när man trände thaiboxning i Thailand!!
Fredag - Ja, sitter nu vid datorn och glor, men ska snart klä på mig och gå en runda med vovven. Ska på ett "möte" kl: 14.30 idag, berättar kanske mer om det senare =P
Ha en underbar fredag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar