lördag 3 juli 2010

Pannkaka och småfisk

JA, IDAG SÅ åkte vi till köpcentret igen då det är så tråkigt att bara sitta på hotellet och glo!! Vi började med att köpa en stor pannkaka med blåbärssylt, skivade bananer och chockladsås...mums, det lät väl gott?!
Sedan var vi inne på MBK och där fick man vid uppvisat kvitto 10 min gratis fiskmassage...japp, ni hörde rätt!! Det är alltså småfiskar som är i ett stort akvarium och när man stoppar ner fossingarna så äter de upp den döda hunden. Låter faktiskt lite småäckligt, men man får väldigt lena fötter och ben vilket aldrig är fel :P Men jag hade tyvärr lite problem att hålla fötterna stilla då det kittlades så mycket!!3 kommentarer:

  1. Känns det inte jätte konstigt att ha de fiskarna ätande på en?? När vet de när de ska sluta äta?? konstigt!! Gjorde du också det eller? Bara Aneek?? Ingen bild på dig ju ;)

    SvaraRadera
  2. Japp, jag gjorde det också...har bildbevis jag kan visa dig senare=P Det kittlades verkligen så mycket, men fiskarna slutar inte "äta" förrän man tar upp fötterna ur vattnet. Men det gör absolut inte ont, eller så!! En kul upplevelse=) Kram

    SvaraRadera
  3. Haha okej! Ja jag vill se bildbevis hihi!! Massa kramar

    SvaraRadera