torsdag 8 juli 2010

Igår och idag

JAG HANN TYVÄRR inte blogga igår då det var fullt upp hela dagen. Men tänkte nu göra en liten uppdatering på gårdagens händelser. Det börjades med en tidig morgonpromenad med syrran, vi köpte frukost med oss hem bestående av grova bullar och jordgubbar...det är svensk sommar när den är som bäst!! Därefter satte jag mig i solen och läste senaste numret av Vecko Revyn, min favvo tidning=) Så underbart härligt med värmande sol, bra läsning och lite kaffe på det!!
Men när det sedan var dags för lunch upptäckte jag till min förskräckelse att jag hade suttit alldeles förlänge i direkt solljus med min vita och känsliga hud...aj, aj, aj!!!
På kvällen var det även cirkelfys på träningsschemat och det var sjukt jobbigt, men samtidigt kul att återigen träna med syrran. Sedan direkt hem för en snabbdusch och sedan ta tåget till Helsingborg för att träffa Bella, My och lilla söta Lucas! Vi hade en supermysig kväll tillsammans och jag sov även över hos Bella. Så idag åkte jag, Bella och Lucas iväg till Väla för att hämta ut ett "hemligt" paket, helt gratis..så nice!!
När jag sedan kom hem igen grillade familjen och vi åt en supergod lunch. Så det har varit en mycket mysig dag och är nu jättetrött, men får hålla mig vaken ett litet tag till iallafall.


Denna bild ger verkligen inte rättvisa hur jag ser ut i verkligheten, då jag ser ut som en kokt kräfta!! Dessutom är jag vit på ryggen, fan vilken snygg bränna jag har skaffat mig då...or not!

1 kommentar:

  1. Haha får bli nästa sida imorgon med ny tidning så jämnar det kanske ut sig men ja! Kräfta var du verkligen hihi! Tack för igår å idag! Kramar

    SvaraRadera