måndag 5 juli 2010

Bye bye BKKMobilbilder från sommaren 2009

DÅ HAR DET blivit den 5 juli och det innebär hemresa till Sverige för min del. Så vid 21-tiden ikväll tar vi taxin till flygplatsen och kl: 01.20 i natt så lyfter mitt flyg...vet redan nu att det kommer bli många tårar och bli sjukt jobbigt att själv gå ombord utan min älskling. Men det är inget förväl denna gång utan han kommer ju till Sverige den 20 september!!! Min ögon fylls redan nu med tårar...hela natten har vi kramat om varandra riktigt hårt för att njuta av varandras närhet. Fan, va jag kommer sakna honom varje dag, varje minut och varje sekund tills han återigen finns i min famn!!!
Jag kommer lämna mitt älskade Thailand och min älskling för ett tag, men det är långt ifrån den sista resan till Thailand och det kommer även nu finnas många anledningar till att åka tillbaka till vårt andra hemland...så mycket kan jag säga!!
Jag anländer till Köpenhamn kl: 07.40 och där kommer jag mötas av min älskade mammis och sen på tågstationen i Ängelholm blir det många kramar med syrran!! Det är alltså med blandade känslor jag reser hem, då det även ska bli så skönt att äntligen få umgås med min älskade familj och underbara vänner. Älskar er så mycket!
Måste även tillägga att dessa 4 månader har varit helt underbara med massa minnen, erfarenheter, nya vänner och mycket där till!! Men nu börjar ett nytt kapitel i mitt/vårt liv och vi ser framemot det med spänning...

2 kommentarer:

  1. Ska bli så kul att träffa dig när du kommer hem!! Många kramar Bela

    SvaraRadera