torsdag 17 juni 2010

Myskväll

DET BLEV EN riktigt mysig kväll igår, då vi först käkade på ett nytt BBQ-ställe som nästan var ännu bättre än det gamla! Samtidigt som vi grillade och åt kollade vi på fotboll, Spanien mot Schweiz på stor bildduk=) Måste erkänna att jag har faktiskt blivit en smula mer intresserad av denna fotbollsyra som råder i hela Thailand!! Det smittar liksom av sig på något konstigt vis, nästan som svininfluensan, men lite trevligare då...hahaha=P
Väl hemma igen så missade vi precis de sista minuterna av matchen, men tydligen så vann Schweiz över segertippade Spanien!! När vi sedan zappade runt på kanalerna hittade vi plötsligt en skitbra film som jag tidigare har sett på bio i Bangkok...den handlar om en thaiboxare som blir förälskad i en japansk beundrare. Så vi kollade på den och sedan somnade vi sött tillsammans i varandras famn...så mys pys!!

Älsklingen ser lite bitter ut, men han ska nog bara spela cool=PAneek, sa från början att Spanien lätt skulle klå Schweiz...men så fel han hade!!

Är det någon mer som följer Fotbolls VM, eller är det bara ointressant när inte ens Sverige är med??

1 kommentar:

  1. Vi är 81st i olika länder som tippat på fotbolls VM och det taggar en att titta. Tyvärr var jag på Aneeks bana om att Spanien lätt skulle ta hem matchen igår *suck* Men det är bara att ta nya tag :) Jag som annars aldrig någonsin skulle kolla på fotboll kollar lite varje dag nu hehe så kan de va!

    Lät som en supermysig kväll ni hade!

    SvaraRadera