fredag 25 juni 2010

Fram och tillbaka, hit och dit

VILKEN DAG DET har varit idag, började med att vi checkade ut och satte oss i taxin som skulle ta oss till ett billigare hotell (trodde vi). Men de ville ha 1200 Baht/natt...men va fan det stod ju på en Internet sida att det endast skulle kosta 541 Baht/natt?? Som frågetecken åkte vi till nästa hotell som skulle kosta 595 Baht/natt, men det stämde givetvis inte det heller!! Så jag fick låna en dator och visa dem priset jag hade hittat på Internt och när hon såg det, flinade hon bara och sa att det priset inte gäller. De har ett kontrakt med den agenturen men detta "feak price" är bara för att locka till kunder!!! Va?? Får man egentligen göra så...någon som vet?
De kunde gå ner från 1300 B till 900 B efter många om och men, så vi bestämde oss för att iallafall börja med en natt. Aneek kom då plötsligt på att han hade glömt sitt "buddhistiska skärp" på Daimond City Hotel (det första hotellet vi sov på)!! Så vi åkte dit igen, älskar verkligen det stället, så lyxigt och framförallt har de supertrevlig personal. Aneek snackade lite med dem och de gick med på "special price" för oss på 800 Baht/ natt och då ingår även frukost dessutom fri tillgång till kaffe, te, apelsinjuice och snacks=) Så imorgon checkar vi ut igen och återvänder till mitt nya favvo hotell här i BKK!! Ligger förresten mitt i smeten och nära till MBK, alltid ett plus!!

Måste även berätta att vi även idag har varit och köpt reseförsäkring till Aneek och när vi skulle lämna in visumansökan, sa det att just idag har de holiday *suck*. Så det blir att vi måste åka dit igen på måndag!! Alltså för att sammanfatta dagen har det varit ett ständigt åkande fram och tillbaka...ska bli så skönt med en lugn helg bara tillsammans med älsklingen!!

Förresten Glad Midsommar på er alla hemma i Svedala :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar