torsdag 10 juni 2010

Fjortisar och dagens outfits

God kväll/natt!

HAR PRECIS KOMMIT hem från boxningen och vi hade lika trevligt som alltid. Men mot slutet av matcherna var det ett killgäng som började skrika, ta av sig tröjorna och vifta med dem och bete sig som fjortisar på en hockymatch!! Jag sa till Linn att de kommer säkert att gå upp i ringen efter sista matchen och fjanta sig där och jag hade naturligtvis rätt!! De hoppade runder i ringen och gjorde urlöjliga gruppbilder framför kameran, kunde knappt kolla på dem då jag skämdes så över att vara falang!!!

Mina två outfits idag blev först en långklänning under dagen och sen till kvällen bytte jag om till en lite mer festligare klänning...


Min garderob börja nu bli full, men det skulle aldrig hindra mig att sluta shoppa :P


4 kommentarer:

 1. Ska du inte spara dina pengar till resan hem??? Ni har väl ont om pengar??? Hade du inte köpt så mycket så kanske du haft någon tusenlapp extra!!!

  SvaraRadera
 2. Vad härligt ljust det blivit på sidan =) Blev inspirerad, kanske ska ändra jag med =)

  Den första klänningen tyckte jag var sååå snygg! Jag är ingen klänningmänniska men jag gillade den =D

  Tare lugnt! Kram!

  SvaraRadera
 3. Gillar din nya bloggdesign, lättare att läsa nu.

  SvaraRadera
 4. Johanna & Mamma: Båda klänningarna är "gamla", den första köpte jag för ett tag sedan och den andra köpte jag t.o.m i Sverige!!
  Så vi försöker visst spara våra pengar, men då behöver jag ju inte köpa så mycket till er då...eller?? ;)

  Ammi: Tack så mycket, det har ju även idag kommit en ny bloggdesign...så mycket att välja på nu! Jag som har så svårt att bestämma mig=P

  SvaraRadera