fredag 11 juni 2010

Aneekzup


HÄR ÄR EN bättre bild på min tatuering, men den är ännu inte riktigt färdig! Ska fyllas i en gång till och finslippa lite på den, men jag är verkligen nöjd!
En helt annan sak, jag gillar verkligen den nya bloggdesign som nu är tillgänglig på Blogger, verkligen många snygga mallar och bakgrunder. Jag som ju har så svårt att välja och bestämma mig=P Men jag blev ändå supernöjd med min nya design på bloggen!!

3 kommentarer:

 1. Jätte fin design till en början och Tuff tatuering!! :D Hoppas allt är bra där nere ännu och att vi ses snart! Kramar

  SvaraRadera
 2. Gjorde det inte jätteont där? Blev lite sugen att skaffa en tatuering där *ler* Fast på höger sida.. Varför har jag alla tatueringar på höger sida?? Skumt. Förresten, du måste få se skissen på min nästa ryggtatuering =D Jättefin! Kram!

  SvaraRadera
 3. Bella: Tack, tack=) Allt är toppen med mig, kommmer snart hem igen! Kramar

  Ammi: Var så nervös precis innan, då Chatchai sa att det gör rättså ont att göra en tatuering där! Men blev verkligen förvånad när det inte alls gjorde speciellt ont!! Tyckte den på axlen gjorde ondare...är sugen på att göra en tredje tatuering snart igen=P Jaa, vill jättegärna se din skiss!! Kramar

  SvaraRadera