torsdag 13 maj 2010

Chang Beer


IGÅR SÅ ÅKTE våra killar iväg för att köpa en tatueringsmaskin och det skulle väl ta ca 30 min för dem att köra dit! Så jag och Linn stannade hemma hos mig och vi bestämde oss för att gå och köpa varsin Chang för att avnjuta i den behagliga kvällsvärmen utanför vår lägenhet :) Det var så gott så vi köpte en till att dela på...vi hade det riktig trevligt och snackade om det mesta men speciellt mycket om thaikultur och våra killars beteende!! Ja, efter sådär 4,5 tim kom de tillbaka..."vi kommer snart" innebär i Thailand "det kommer ta tid" ;)

Killarna hade även slagit vad om 50 Baht om vi satt och drack eller inte...Aneek trodde det och vann därför över Chatchai!! De åkte också och köpte några flaskor Chang och vi satt alla tillsammans och hade en supertrevlig kväll/natt tillsammans...Jag och Linn är nu skitsugna på att gå ut och festa så till helgen blir det förhoppningsvis Party, Party!!!

3 kommentarer:

 1. Hej tjejen. Läste precis att det råder undantagstillstånd i Chiang Mai oxå. Något ni märker av??

  SvaraRadera
 2. Chang är helt klart den bästa och godaste ölen enligt mig, och sen ska man ha isbitar i *mumma*

  /Stina

  SvaraRadera
 3. Ahh Chang e farligt hehe.. Mycket starkare än de andra. Känner igen det där med Thai-time, men passar mig väldigt bra faktiskt. Då gör det inte så mycket att man alltid är sen. :)

  SvaraRadera