torsdag 1 april 2010

Förlust och blåslagen

VI ÅKTE JU till Phayao i onsdags då Aneek skulle ha en big fight på kvällen...väl framme vid stället där han skulle boxas, blev det en seg väntan och i med att Aneek var sist av tio st. Klockan blev 01 på natten och det var äntligen hans tur att fightas!! Lite kul var det att precis när Aneek gick upp i ringen presenterade speakern mig som flickvännen from Sweden=)
Men alla hade ändå sett mig då jag var den ändå farangen bland alla thaiare...
Då jag trodde Aneek skulle utropas som vinnar, blev det tyvärr inte så!! Konstigt, men den andra kille vann tydligen...men, men man kan ju inte alltid vinna, försökte jag intala min älskling som förstås var lite besviken=(

Ikväll var Aneek återigen upp i ringen på Thaphae Boxing Stadium, det blev dessvärre förlust och med en blåslagen kropp. Stackars min älskling, får ta hand om honom ikväll/natt!! Men vi träffade ett trevligt par från Tyskland och det blev ändå en mycket mysig kväll. Killen ska träna några pass på gymmet, så vi kommer ses igen!

Fighten i Phayao

1 kommentar:

  1. Men stackaren då!! Han har iaf dig som kan ta hand om honom!! Inte helt fel!! Puss o kram! Ps: Har du sett att My har skaffat blogg??

    SvaraRadera