fredag 16 april 2010

Nyårsfirande och magsjuka

FRÅN ONSDAG TILL idag har vi varit på en liten utflykt till en by uppe i bergen, ca 4 tim utanför Chiang Mai (kommer tyvärr inte ihåg namnet på byn). Vi skulle där tillsammans med Rin och hennes pojkväns familj fira in det nya året.
Men på torsdagsmorgon vaknade jag med magont och det blev bara värre under förmiddagen, så tyvärr så blev vi tvungna att stanna hemma då jag hade drabbats av magsjuka...varför just nu?! Efter lite vila så kändes det lite bättre och vi begav oss för att se när byborna skulle skjuta raketer!! Det blev ändå en trevlig dag på slutet och den underbara utsikten gjorde att man glömde bort det onda. Så på fredagen mådde jag lite bättre men bussturen hem blev mindre kul då den var fullproppad med folk och det blev då så varmt och trångt i fyra hela fucking timmar!!!!
Skönt att äntligen vara tillbaka i Chiang Mai och vila sig i sin egen säng...har valt några favoritbilder från resan.

3 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder. HIttade hit via: for a pessimist, i'm pretty optimistic.

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket=)

  Även jag följer Linns blogg!! Bor du i Thailand?

  Mvh
  Magdalena

  SvaraRadera
 3. Vilka fina bilder på dig och Aneek!!! Tur att jag inte är med...jag hade aldrig vågat åka i en trång buss i fyra timmar!! Nu får du ju ta av dina leggins så du blir brun om bena!! Vi får se vem som är brunast när du kommer hem ;)
  Puss o Kram Din lilla syrra!

  SvaraRadera