måndag 19 april 2010

En vanlig måndag

IDAG HAR DET varit en ganska vanlig och tråkig måndag, då dagen började med att vi var tvungna att tvätta två fulla maskiner!! Sedan pluggade jag lite, inte så värst kul men ett måste. Kurserna jag läser (Genuspedagogik och lärande 1 och Hälsa, lärande och trygghet) är ändå intressanta och relevanta för mitt kommande arbete inom förskolan, så det är ju alltid ett plus. På kvällen åkte vi till den sedvanliga marknaden och handlade hem lite god mat...sedan dukar vi upp allt framför TV:n och det är så mysigt!

Idag har även Aneek druckit något som skall rensa hela kroppen och enligt honom så smakar det skitäckligt och han måste även besöka toaletten ett flertalet gånger. Men det är tydligen jättebra då vi ska börja med hårdträningen imorgon...så det blir först jogging tidigt på morgonen och thaiboxing på eftermiddagen!! Snälla, önska mig lycka till!!!

4 kommentarer:

 1. Whiii låter ju underbart ;o) Lycka till tjejen, jag tro du kommer fixa det där galant! :) Kram!

  SvaraRadera
 2. Är det Fitnee han dricker? Typ varmt te?

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Ammi: Tack vännen=) Kram

  Anonym: Vet faktiskt inte vad det är...men det är i en brun flaska och det luktar inte alls gott!! Han dricker det direkt från flaskan så det är inte varmt iallafall.
  Har du druckit något liknande, eller?

  SvaraRadera