måndag 5 april 2010

Cinema på Central Plaza

IDAG ÅKTE VI till Central Plaza, ett stort varuhus likt Central World i BKK. Så då var det äntligen dags för vårt första biobesök=) Jag fick såklart välja film och den blev Clash of the Titans. Den handlade om de grekiska Gudarna och det var mycket action, i stil med Sagan om Ringen-filmerna. Kan verkligen rekommendera filmen, har den förresten kommit till Sverige?

På kvällen åt vi middag på en restaurang där man kokade sin egen mat, det var även här buffé, så man kunde äta hur mycket man ville=) Tur att det är så nyttig mat, då det mesta var grönsaker, skaldjur och kött. Sedan åkte vi hem och tog en snabbdusch, då det har blivit så varmt i Chiang Mai nu!!! Därefter åkte vi vidare till Thaphae för att se på lite Muay Thai fighting...är nu hemma, har upptäckt att vi helt har vänt på dygnet, men ska snart gå och lägga oss!!

Central Plaza

Älskar verkligen att gå på bio, speciellt när det endast kostar ca 30 svenska kroner!!

Dagens middag

5 kommentarer:

 1. Jag glömmer alltid att kolla här innan jag kommenterar på facebook, sorry =/
  Filmen har premiär den 14 April, så några dagar till :)

  Här har det snöat idag, men det försvann lika snabbt. Jag har toktvättat idag, 6 maskiner. Nu sitter jag i soffan, bredvid mig ligger katten och småsnarkar. Mitt hjärta :)

  Du verkar ha det bra där borta, du låter lycklig :) Är lite avis..

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Oj låter mysigt allt det där och ser mysigt ut!! Dem gör just nu reklam för att den ska komma!! Tror det var den 16 april eller något liknande!! Om jag inte är helt fel på det! Så än har den inte kommit!! Förresten hur billiga är dvd filmer där nere?? Allt bra annars?? Kramar

  SvaraRadera
 3. SV: Eller hur! Vi får testa när vi flyttat hem från Thailand :P

  Skön grupp de där Girls Generation förresten. Du borde kolla in japanska Hinoi Team också! hehe

  // wilda.blogg.se

  SvaraRadera
 4. SVAR:
  Heeej
  Vad roligt att du bor i Thailand. Min stora dröm. Hur fungerar det för DIG och din kille där?
  Jag skulle kunna flytta idag. Men det stora problemet är att försörja sig och få in min kille i Thailand.

  Jag kollar oxå in "I Love BKK"

  SvaraRadera
 5. Svar till Nee Mee:
  Jo, det fungerar jättebra=) Men det är klart att det uppstår kulturkrockar i vårt förhållande...har ju ibland skilda uppfattningar och synsätt på saker och ting!!

  Vill din kille inte bo i Thailand? Det som är så underbart=D Men du som är thai, kan väl lättare få jobb och arbetstillstånd?

  Svar till Bella:
  Jo, man kan köpa mycket billiga DVD-filmer...men de flesta är då kopierade och med sämre kvalité!! Är det någon speciell film du vill ha, eller? Kram

  SvaraRadera