tisdag 13 april 2010

Bilder från Songkran

FESTSTÄMNINGEN ÄR PÅ topp och vattenkriget är nu i full gång!!! Det är verkligen en enda stor folkfest med dans, vatten och musik, alla är så glada och det är hur kul som helst!!
Kan verkligen rekommendera alla som ska eller vill åka till Thailand, då ska man åka när det är Songkran festival!!! Vi blev såklart genomblöta igen när vi åkte på moppen genom stan...måste också skaffa en vattenpistol!! Imorgon är det dags igen att delta i vattenkriget, men senare på kvällen ska vi ta bussen till min kompis Rins kille! Så det kommer inte bli någon uppdatering av bloggen den närmsta dagarna...men höres snart igen.

Här kommer lite bilder från idag, men de blev tyvärr inte så många och heller inte så tydliga...då jag inte ville riskera att kameran skulle bli blöt!!!2 kommentarer:

  1. Alltid så kul o läsa vad ni hittar på!! Vattenkrig och nyår!! Ja det händer en del saker där som är annorlunda jämfört med här hemma!! Du är verkligen en liten halv thailändare du!! Kramar på dig

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Gud va härligt det ser ut att vara i thailand (även fast det regnar på bilderna :P)
    Kika gärna förbi min blogg där jag skriver om bandet Destine! Jag vill jätte gärna höra vad du tycker och tänker om grabbarna och deras musik :)

    SvaraRadera