söndag 14 februari 2010

Valentine's Day sucks, without my darling!!

JAHA, DÅ VAR det Alla Hjärtans Dag idag. Denna omtalade kärleksdag skapar många åsikter åt alla dess riktningar! Ett jäkla jippo som bara lurar folk att konsumera. Eller varför tillägnas kärlek endast en ynka dag av hela årets 365 dagar??? Visa kärlek till sin käraste borde vara obligatoriskt alla dagar!! Jag kan tycka att dessa åsikter har bra argument...men alla argument i världen kan ändå inte väga över grundtanken med Alla Hjärtans Dag, som är att vi ska visa extra kärlek,uppskattning och omtanke till alla våra nära och kära!!! Enligt mig är det något fint och positivt, och som allt annat; kanelbullen, Jesus, de döda osv. borde det viktigaste i livet också hyllas och därmed tillägnas en unik DAG...mer kärlek åt folket helt enkelt=)


...men precis som denna bild vill man kunna omfamna sin älskling och säga jag älskar dig på kärleksdagen och det suger verkligen att man inte kan det!!!!

Jag önska alla en underbar Alla Hjärtans Dag!

3 kommentarer:

  1. Glad alla hjärtans dag du med! Synd för dig bara att du inte kunde fira den med din kära!! Jag hade två att fira med detta året! Kändes Lyxigt!! Hoppas allt är bra annars! Kram

    SvaraRadera
  2. ps snygg bild på din förstasida! Hur har du gjort den??

    SvaraRadera
  3. Jag gjorde min förstasida genom Life Frame, det är min webbkamera som hade lite roliga finesser=)Gillar även din bloggs nya utseende, mycket fint!!

    SvaraRadera